Norges sydligste maraton trenger dere med på laget!


Kalle Glomsaker startet opp Mandalsmaraton i 1980, løpet ble gjennomført hvert år til og med 2019. Løpet måtte ta en liten pause i forbindelse med pandemien, og Kalle ønsket samtidig å levere stafettpinnen videre etter 40 gjennomførte løp.

Mandal har et meget sterkt løpemiljø, og krefter blant annet innenfor MHI vil ta Mandalsmaraton videre, og samtidig se på arrangementet med nye øyne. Kan noe endres til det bedre?

Løpet vil bli arrangert siste lørdagen i august, og en helt ny trase der man løper 4 runder à 10 km i Mandal sentrum, er besluttet og kontrollmålt. Maratonløperne passerer start/mål-området hele 8 ganger, så dette er et svært publikums vennlig arrangement.

Påmelding er allerede åpen og løpet har fått en flott og informativ hjemmeside:

https://mandalsmaraton.no/

I tillegg til Maraton vil det bli løpt både halvmaraton, 10km, og et familieløp uten tidtaking. Det legges opp til at alle som vil kan løpe, mens resten av familien kan se på. Et lavterskel-arrangement.

Vi satser på stor påmelding, og ambisjonene er å lage Norges beste løpsarrangement for alle aldersgrupper og nivåer.

For å få til dette trenger vi at bedrifter ser verdien av arrangementet, og blir med som sponsorer og samarbeidspartnere. Det vil bli muligheter for profilering både i selve løpet, på hjemmesiden samt et utvalg sosiale medier. Bedrifter oppfordres sterkt til deltakelse på arrangementet med argument i folkehelse. Bidra gjerne med å sponse ansatte med deltakeravgift!

Løpet markedsføres i Kondis og finnes allerede i aktivitetskalenderen der. Det vil bli målrettet markedsføring mot alle idrettsmiljøer i Norge.

Lokalt har Spreg-trening fått frem to kandidater med målrettet treningsopplegg der målet er Mandalsmaraton, og vi jobber for å få en del presse rundt oppfølging av disse i et folkehelse-perspektiv.

Et slikt arrangement innebærer en del kostnader. Selve traseen må fikses og gjøres i stand en del steder, det trengs løypevakter, bemanning på drikkestasjoner, sportsdrikke, mat, avansert tidtakingsutstyr, deltakerpremier, førstehjelpsutstyr for å nevne noe.


Så til poenget: Vil din bedrift bli forbundet med Norges sydligste og nest eldste maraton?

Priser og profilering

Under finner du ulike sponsorpakker tilpasset ulike bedrifter og behov!

Generalsponsor – 50 000,-

Her vil du få en skreddersydd profilering og stor eksponering samt ubegrenset antall deltakere til løpet

Hovedsponsor – 20 000,-

Her vil du få profilering i løype, på nettsiden og i sosiale medier, samt 4 deltakere i løpet. 

Sponsorpakke 1 – 10 000,-

Her vil du få profilering på nettsiden og i sosiale medier samt 2 deltakere i løpet

Sponsorpakke 2 – 5 000,-

Her får du profilering på nettsiden og sosiale medier